Η εταιρεία

Από το 1994 η εταιρεία PLATIN OIL βρίσκεται κοντά σας, επενδύοντας συνεχώς για την δική σας εξυπηρέτηση και φροντίδα. Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρείας στο εμπόριο λιπαντικών, η κατασκευή ποιοτικών προϊόντων, καθώς και η εξέλιξη αυτών είναι οι βασικές αρχές της εταιρείας μας .

Σήμερα με την ίδια συνέπεια, την ίδια φιλική συμπεριφορά που γνωρίζετε από παλιά, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε προσφέροντας στην αγορά μια πλήρη γκάμα προϊόντων κατακτώντας την ελληνική αγορά και την εμπιστοσύνη των πελατών της. Εξίσου σημαντική είναι και η πορεία μας στην κατάκτηση και άλλων αγορών με εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Μέσα από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο και φιλικό δίκτυο πωλήσεων, η εταιρία εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες, προσφέροντας λύσεις για την κίνηση, τη συντήρηση και τη λίπανση κάθε είδους κινητήρα και μηχανολογικής εφαρμογής.

Έπειτα από 25 χρόνια εμπειρίας η εταιρεία PLATIN OIL συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της. Στόχος της PLATIN OIL είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και το πνεύμα εμπιστοσύνης που θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε επαφή μαζί τους.

Είμαστε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς τεχνολογίας λιπαντικών.